3 Ağustos 2013 Cumartesi

Hama Beads



            Çocuk kıyafetleri tasarladığımdan mıdır nedir bilmiyorum ama çocuk ruhumu hiç kaybetmiyorum. Bu postumda göstermek istediğim kendi yapımım olan kolye de bunun kanıtı sanırım.
            Bir gün bir arkadaşımın hama boncuklarından çeşitli şekiller yaptığını gördüm ve çok hoşuma gitti. İlk işim Ikea çocuk bölümünden bir kutu hama boncuğu almak oldu. Etamin mantığı gibi dizilerek yapılan, daha sonra ütülenip ısıyla birleştirilen bu eğlenceli hobi hakkında ileriki postlarımda detaylı bilgi vereceğim.
             H&M'in bu seneki yaz sezonundan aldığım nar çiçeği atlet-bluzuyla bu şirin kimonolu japon kızımın çok uyacağını düşündüm. Hemen onu takı haline getirdim. Gören herkesten de çok olumlu tepkiler alıyorum. İlla kolye yapmak zorunda değilsiniz. Toka, bardak altı, çerçeve... Ne isterseniz. Tercih sizin. Boş zamanımda yapacak bir şey bulamıyorum diyorsanız deneyin derim. Çok keyifli. Yapacak olan arkadaşlarıma şimdiden iyi eğlenceler. Yaptıklarınızı benimle de paylaşmayı unutmayın... =)



 Since I design clothes for children, or whatever actually I don't know, I never loose my childish site. My handmade necklace you see in this post is the proof I think.
One day I saw a friend making various pictures from hama beads and I liked it very much. First, I visited the Ikea store, children department and bought a box of hama beads. I will give detailed information about this funny hobby on my following posts. You place the beads as coarse muslin, and stick them with the heat of ironing.
I think, the pomegranate coloured tank top that I bought from the H&M this season fits well with my little sweet japanese kimono wearing girl. I turned it into an accessories immediately. Everybody liked it. You don't have to make a necklace of course; hair buckle, glass mat, frame... Whatever you want, your choice. I advice you to try this really funny activity for your free times. Enjoy and don't forget to share the photos of your performance with me... =)    
            
                     

                                                                 Giydiklerim / I wear ;
                                                          Atlet-bluz / tank top - H&M 
                                                     Denim şort / jean short - Bershka
                                                   Terlikler / flip-flops - Tommy Hilfiger
                                                                 Çanta / Bag - Zara
                                                       Kolye / Necklace - Handmade
                                                        Bileklikler / Bracelets - Diesel
                                                       Saat / Watch - Tommy Hilfiger
                                          Güneş gözlüğü / Sunglasses - Rayban wayfarer
                                                         Şapka / Hat - Antony Morato
                    





































3 yorum:

  1. Yaa ben bu kızcağızı çok sevdim bana da yap!!! Buarada söylemiş miydim bu atletin rengi çoook güzel! :))) Takipteyim beyb

    YanıtlaSil
  2. Yapicam tabi ki sözüm söz =) bu atlet renginde trikon var snin. Kolye onla da cok guzel olurrrrr =>

    YanıtlaSil
  3. Thanks Ira. It's nice to hear that =)

    YanıtlaSil

AddThis