19 Kasım 2013 Salı

AUTUMN


AUTUMN


Güneşli fakat bir o kadar soğuk olan geçtiğimiz pazar, canım dostlarımla Yeniköy ' de güzel bir kahvaltı yapalım dedik. Sahil havası ve sonbahar yapraklarıyla süslenmiş sokaklarda gezinti hepimize çok iyi geldi. Tabi gezmek deyince; ayaklarımdaki rahatlık benim için
 ilk sırada yer alır her zaman. O yüzden Bershka'nın yeni sezonundan aldığım sneakerslarımla sokaklar karış karış benim. Toprak tonlarındaki ayakkabı; hem renginden dolayı her kıyafete uyumlu, hem de fermuar gibi detaylarıyla da oldukça şık. 
H&M ' in de son sezonlarda birçok renk seçenekleriyle sürekli yaptığı snood adı verilen boyunluk bir diğer tanıtmak istediğim ürün. Kışın boynumdan hiç çıkarmıyorum diyebilirim. Hazır çok kar kış gelmeden siz de bir tane edinmek isteyebilirsiniz. Herkese mutlu günler, iyi alışverişler... =) 



My dear friends and I had a nice breakfast at Yeniköy
 on last sunny but cold Sunday. It was very good to walk on the street and the beach for all of us. So I wear my comfort sneakers that I bought from Bershka this season.  Shoes are brown, and so they are compatible with any outfit and stylish.  Another product which I want to introduce you is the snood that I never take off in winter. There are many color options in H&M. You may want to get one, before very cold weathers. Have a nice day and have a good shopping... =) 


Sneakers : Bershka
Gömlek / Shirts : H&M
Boyunluk / Snood : H&M
Çanta / Bag : Longchamp
Deri ceket / Leather Jacket : H&M
Pantolon / Pants : Zara
Güneş gözlüğü / Sunglasses : Rayban wayfarer
Bileklikler/ Bracelets : H&M
Kolye / Necklace : H&M








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AddThis