20 Kasım 2013 Çarşamba

Kasım Ayının Mekanı " La vie en Rose "


                                                                                          La vie en Rose 



          Bundan sonra her ay size yoğun tempomun el verdiğince, bir mekan tanıtmaya çalışacağım. Hazır Kasım ayındayken, aşk bir başkayken, aşk kadar sıcak bir mekandan bahsedeyim. Dekorasyonuyla Yeniköy'de Paris'teymişsiniz hissi veren La vie en Rose; bir kahve molası diyenlerin yeni göz bebeği olmaya aday. Ya da herkes zaten biliyordu da biz yeni keşfetmiş olabiliriz. Çünkü gittiğimiz de yer bulmakta birazcık zorlandık. Dışarıda oturmak isteyenler için ısıtıcılar yer alsa da biz havanın serinliğinden içeriyi tercih ettik. Yalnız aman dikkat içeriye girip de tatlıları görünce aklınızı kaçırmayın. Renkli renkli cupcakeler, oreolu cheesecakeler, pastalar, macaronlar, oreolu cookieler ve tuzlu kurabiyeler... Bunlar ilk etapta sergilenen kısımda gözüme çarpanlar. Pastane kısmı dışında geniş bir kahvaltı menüsüne de sahip. Meyveler içinde sunulan French Toast gibi alternatif tatlar yerine , menemen ya da sahanda sucuk da tercih edebilirsiniz. Pizza, soslu et, defne yapraklı somon ya da tavuklu salata gibi lezzetlerle de günün her saatini keyifli geçirebilirsiniz.
               Ben aç olmadığımdan Türk kahvesi, yanına da oreolu cookie sipariş ettim. Sunum ve lezzet oldukça başarılıydı. Yalnız asıl spesiyali Banana Puding ' miş. Diğer gidişimde mutlaka deneyeceğim.
              Çalışanlar ve cafe sahipleri çok sempatik ve çalışkanlar. Kendinizi evinizde hissedebilmeniz için ellerinden geleni yapıyorlar. Blog için çekim yapmak istediğimizi söyleyince memnuniyetlerini dile getirip, çok yardımcı oldular. Bu misafirperverlikleri için ayrıca teşekkür ederim.
              Yeniköy'e gelirseniz; bu romantik dekorasyonuyla büyüleneceğiniz, huzur dolu Fransız Cafe'ye uğramadan geçmeyin. Memnun kalacaksınız. Şimdiden afiyet olsun... =)


         















1 yorum:

  1. Bu mekanı çok merak ediyordum,görsellerle açıklaman çok iyi olmuş.Ne tatlı bir yer öyle. :)

    YanıtlaSil

AddThis